Thuiskookdiner houdt restaurant en klant tóch nog verbonden met kerst
HORECA IN LOCKDOWN

Thuiskookdiner houdt restaurant en klant tóch nog verbonden met kerst

HORECA IN LOCKDOWN

Thuiskookdiner houdt restaurant en klant tóch nog verbonden met kerst

Het Eindhovense restaurant Dijk9 verdrijft het chagrijn over de lockdown met een alternatief dat het personeel aan het werk houdt en de klant ondanks alles toch aan een kerstmaal helpt: een viergangen 'homecooking' diner.

Horeca zoekt naar alternatief voor voedseloverschot
VOEDSELVERSPILLING

Horeca zoekt naar alternatief voor voedseloverschot

Door de lockdown zitten veel horecaondernemers, zo vlak voor de feestdagen, met een voedseloverschot. Sommigen gooien eten noodgedwongen weg, anderen proberen het via een afhaaldienst te verkopen.

Eindhoven waarschuwt horeca niet meer bij overtreden coronaregels

Eindhoven waarschuwt horeca niet meer bij overtreden coronaregels

De gemeente Eindhoven staat achter het beleid om horecagelegenheden geen waarschuwing meer te geven als ze de coronaregels overtreden, maar in plaats daarvan direct op te treden. Dat laat het college van B&W weten in een reactie op raadsvragen van de VVD naar aanleiding van de sluiting van de restaurants Fling en Antonio's na het overtreden van de coronamaatregelen.

advertentie Banner Bos & Slegers
advertentie Banner Bos & Slegers