Podcast: The Jazztrain

Het jazzprogramma van Studio040, The Jazztrain,is vanaf nu te beluiasteren als Podcast. U kunt nu dus op ieder moment en op ieder apparaat luisteren naar de beste jazzmuziek.

Studio040

The Jazztrain is er vanaf nu in twee varianten: The Jazztrain Klassiek en The Jazztrain Modern. Beide Podcasts  zijn te beluisteren op telefoons en tablets met Android of Apple iOS. Dat kan met alle podcast-apps zoals iTunes, Spotify en TuneIn. De nieuwste aflevering kan ook verderop op deze pagina worden afgespeeld.

THE JAZZTRAIN KLASSIEK

In de The Jazztrain Klassiek besteedt Willem Weijts aandacht aan vroege stromingen in de jazz,zoals New Orleans, Frisco, Dixieland, Swing, Revival en zigeunerjazz.

Luister de podcast door deze feed toe te voegen aan je podcastprogramma, open de podcast in Apple iTunes of speel de afleveringen hieronder af.

THE JAZZTRAIN MODERN

In de Jazztrain Modern besteedt Rob van Alberda aandacht aan alle stromingen in de moderne jazz, zoals Bebop, Hardbop, Latin Jazz, Freejazz, Big Bands en Vocale jazz.

Luister de podcast door deze feed toe te voegen aan je podcastprogramma, open de podcast in Apple iTunes of speel de afleveringen hieronder af.

REAGEREN?

Wil je reageren op ons programma?Stuur een mail naar jazztrain@studio040.nl

VACATURE

Het team van de Jazztrain zoekt een samensteller en /of presentator voor de Klassieke Jazz. Zelf een programma maken met je favoriete muziek? Mail naar jazztrain@studio040.nl of bel 06-45118311. Het team staat voor je klaar.

PRESENTATOREN

  • Rob van Alberda, samensteller/presentator/eindredacteur

  • Willem Weijts, samensteller/presentator klassieke jazz

PARTNER

Onze podcasts zijn ook te horen via www.radioviainternet.nl - podcasts en radiozenders via internet.