Podcast: The Jazztrain

De JAZZTRAIN is in de vakantiemaanden juli en augustus met reces. Je kunt dan nog eens grasduinen in de 47 programma’s die wij het afgelopen seizoen hebben gemaakt. In september starten we weer met nieuwe programma’s. Tot dan!

Studio040

The Jazztrain is er vanaf nu als podcast, in drie varianten: The Jazztrain Klassiek, The Jazztrain Modern en The Jazztrain Gypsy. Ze zijn te beluisteren op telefoons en tablets met Android of Apple iOS. De nieuwste afleveringen kunnen ook verderop op deze pagina worden afgespeeld.

THE JAZZTRAIN KLASSIEK

In de Jazztrain Klassiek besteedt Willem Weijts aandacht aan vroege stromingen in de jazz, zoals New Orleans, Frisco, Dixieland, Swing en Revival.

Luister de podcast door deze feed toe te voegen aan je podcastprogramma, open de podcast in Apple iTunes of speel de afleveringen hieronder af.

THE JAZZTRAIN MODERN

In de Jazztrain Modern besteedt Rob van Alberda aandacht aan alle stromingen in de moderne jazz, zoals Bebop, Hardbop, Latin Jazz, Freejazz, Big Bands en Vocale jazz.

Luister de podcast door deze feed toe te voegen aan je podcastprogramma, open de podcast in Apple iTunes of speel de afleveringen hieronder af.

THE JAZZTRAIN GYPSY

In de Jazztrain Gypsy worden in samenwerking met Stichting Hot Club De France Nederland en Stichting Sinti Music uit Eindhoven alle aspecten van de Gypsy Jazz belicht.

Luister de podcast door deze feed toe te voegen aan je podcastprogramma, open de podcast in Apple iTunes of speel de afleveringen hieronder af.

REAGEREN?

Wil je reageren op ons programma?Stuur een mail naar jazztrain@studio040.nl

VACATURE

Het team van de Jazztrain bestaat uit vrijwilligers. We zoeken samenstellers en /of presentatoren voor de Klassieke en Moderne Jazz. Zelf een programma maken met je favoriete muziek? Mail naar jazztrain@studio040.nl of bel 06-45118311. Het team staat voor je klaar.

PRESENTATOREN

  • Rob van Alberda, samensteller/presentator/eindredacteur

  • Willem Weijts, samensteller/presentator klassieke jazz

  • Mevin Könings, samensteller/presentator gypsy jazz


PARTNER

Onze podcasts zijn ook te horen via www.radioviainternet.nl - podcasts en radiozenders via internet.
- Jazztrain Klassiek op Podcastfeed: https://channels.podcastfeed.nl/4fe23990-c073-11ea-a724-0d1de99260d7
- Jazztrain Modern op Podcastfeed: https://channels.podcastfeed.nl/1ee5ca80-c82a-11ea-894d-43bd3b6cf36d
- Jazztrain Gypsy op Podcastfeed: https://channels.podcastfeed.nl/fa93c730-926b-11eb-ba85-6361dc4fad10