Opdrachtvideo's

Studio040 maakt, naast alle programma's die we zelf uitzenden, ook video's voor partners en klanten. In veel gevallen gaat het om video's die wij niet uitzenden op televisie maar die alleen door de klant zelf (online) gebruikt worden. We maken enig onderscheid tussen video's die voor (en met) maatschappelijke organisaties maken, en bedrijfsfilms.

Maatschappelijk Ondernemen Video
Veel bedrijven kiezen er bewust voor om een deel van hun tijd en budget in te zetten
om iets goeds te doen voor de samenleving. Zij zetten zich bijvoorbeeld in voor een goed doel in de buurt of een maatschappelijk project dat raakvlakken heeft met de bedrijfsactiviteiten. Het publiek en (potentiële) klanten laten zien hoe u als ondernemer uw steentje bijdraagt is een krachtige tool om uw merk te versterken.

Bekijk hier een voorbeeld van een Maatschappelijk Ondernemen Video:
Rabobank Clubkas Campagne (publieke versie)
Rabobank Clubkas Campagne (commerciële versie)

Bedrijfsvideo
U wilt uw bedrijf presenteren op een geloofwaardige manier. De programmamakers van Studio040 Mediaproducties weten hoe je een verhaal moet vertellen zonder dat het een gekunsteld reclamepraatje wordt. Laten zien wie u bent, wat u drijft en hoe u uw klanten verder helpt: een eerlijke blik achter de schermen.
Met persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat uw medewerkers op een natuurlijke en overtuigende manier kunnen vertellen over de organisatie. Onze professionele cameramensen zorgen ervoor dat alles prachtig in beeld wordt gebracht.

Een volledige bedrijfsvideo is te lang voor gebruik op sociale media. Studio040 Mediaproducties maakt voor u uit het bestaande materiaal een of meerdere pakkende social media teasers.

Bekijk hier een voorbeeld van een bedrijfsvideo
Van Maerlant College (Bedrijfsvideo)
Van Maerlant College (Teaser)