advertentie Banner Profile Mekkes

Studio040 / Tim Vellinger

Ziggo gaat ook in Eindhoven volledig digitaal

Ziggo gaat in de regio Eindhoven omschakelen van analoge kabel tv naar volledig digitale kabel tv.

In de nacht van maandag 23 september op dinsdag 24 september zal de analoge afschakeling in de regio Eindhoven plaatsvinden.

Ziggo startte in maart 2018 met het tv-aanbod in Nederland volledig te digitaliseren. Verreweg het grootste deel van de klanten van Ziggo kijkt al digitaal tv. Met die reden gaat het analoge signaal dan ook stoppen.

Ziggo

Klanten kunnen zelf controleren of ze al digitaal kijken. Dat kan door de televisie op kanaal 14 te zetten. Als je als klant van Ziggo op dat kanaal de zender Ziggo Sport ziet, dan kijk je digitaal. Als je op dat kanaal een andere zender ziet, dan kijkt je nog analoog.

Na de omzetting van analoog naar digitaal krijgen Ziggo-klanten er ook extra zenders bij, waaronder alle regionale zenders en Ziggo Sport, met onder andere live Formule 1, Champions League, de Engelse en Spaanse voetbalcompetities en nog veel meer sport. De overstap naar digitale kabel tv heeft geen invloed op de abonnementskosten, deze blijven gelijk aan het abonnement dat de klant al heeft.

Om klanten te helpen met de omschakeling zet Ziggo extra monteurs in die aan huis een helpende hand kunnen bieden. Ook kan de klant de hulp inschakelen van de medewerkers op de call centers.

De klant kan dan via ziggo.nl/schakelmee meer informatie vinden over hoe mee te schakelen.

Laat je reactie achter