advertentie Banner Siteli

Zahavi in de Champions League in het seizoen 2015/16, tijdens de wedstrijd Maccabi Tel Aviv-Chelsea (0-4) joshjdss (Flickr) | Creative Commons 2.0

Zahavi op de radar van PSV

PSV heeft Eran Zahavi op de korrel voor versterking van de spitspositie. De Israëlisch international is een belangrijke gegadigde voor die positie indien Sam Lammers vertrekt.

Zahavi speelt momenteel voor het Chinese Guangzhou R&F waar hij vorig seizoen 29 doelpunten maakte in 28 wedstrijden, een record in de Chinese competitie. Het contract van de 33-jarige spits loopt echter aan het eind van het jaar af waardoor hij relatief goedkoop over te nemen. Bovendien zou de aanvaller wat ervaring toevoegen aan het jonge team van Roger Schmidt.

Zover is het echter nog niet. Sam Lammers heeft nog een éénjarig contract en heeft aangegeven graag de overstap te willen maken naar Atalanta Bergamo. Er zit echter nog een gat tussen vraag ene aanbod. De Italiaanse club zou naar verluid zo’n 7 á 8 miljoen euro over hebben voor de spits, waar PSV minimaal dubbele cijfers wil zien.

Ook stelt PSV zich stug op omdat het in de veronderstelling was een mondeling akkoord met de Goirlenaar te hebben.

Wie wil zien wat de Israëliër in huis heeft kan hieronder alle 29 goals van het seizoen 2019 bekijken. (Tip: spoel door naar 2:35)

Laat je reactie achter