advertentie Banner Profile Mekkes

Studio040

Woningbrand Woensel schrikt buurt op

De schrik zit er nog goed in bij de bewoners van de kometenlaan in woensel. Zaterdagnacht is er brand geweest in een van de woningen in hun appartementencomplex.

Volgens de bewoners woont er in het bewuste appartement een verwarde man. Dat het nu misgaat komt voor hen dan ook niet als een verrassing. Ze zouden vaker incidenten met hem hebben gehad. Hierdoor wil één bewoonster alleen anoniem haar verhaal doen.

Het gebouw wordt beheerd door  corporatie Woonbedrijf. De bewoners rekenen wat er is gebeurd ook de woonstichting aan. “Heel cru misschien, maar ik vind dat Woonbedrijf gewoon gefaald heeft”, vertelt een van de bewoonsters. “We hebben herhaaldelijk aan de bel getrokken en er wordt gewoon niks mee gedaan.”

Een woordvoerster van Woonbedrijf laat schriftelijk weten: "De brandweer heeft bij Woonbedrijf niet aangegeven wat de oorzaak van de brand is. Gelukkig is er alleen materiele schade. Medewerkers van Woonbedrijf zijn vanmorgen in het appartementencomplex geweest en hebben bijna alle bewoners gesproken."

Om privacyredenen doet de corporatie geen uitspraken over de vermeende overlast. “Als we meldingen van overlast ontvangen, dan nemen we die altijd serieus. We nemen ze in behandeling en onderzoeken die met zorgvuldigheid”, aldus de woordvoerster.

Laat je reactie achter