Studio040

Wethouder Torunoglu verzamelt kaartjes voor zieke Arnol Kox

Eindhovens ‘stadsprediker’ Arnol Kox (67) is opnieuw ziek. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Arnol vorige week te horen gekregen dat hij niet lang meer heeft. Wethouder Torunoglu wil daarom kaartjes inzamelen voor Arnol, om te laten zien dat Eindhoven hem lief heeft.

Arnol Kox heeft volgens het ED  leukemie en verblijft op dit moment thuis in plaats van in een hospice. Dat vonden zijn vrouw Gerrie Diederen (67) en Kox zelf beter. In oktober 2019 was Arnol ook ernstig ziek, toen leed hij aan een beenmergziekte.

Spontane oproep
Wethouder Torunoglu plaats de oproep voor kaartjes op zijn Facebookpagina. "Ik wil graag aan Arnol laten weten dat wij hem lief hebben, als Eindhoven. Dat hij gemist wordt, als hij gaat. En dat hij voortleeft, niet alleen in de hemel die hij zelf zo vaak heeft aangeroepen, maar ook in de harten en herinneringen van de Eindhovenaren", aldus Torunoglu. " Daarom een spontane oproep: Stuur me een kaartje voor Arnol met jouw boodschap, herinnering of wens, en ik zorg dat ze bij hem terecht komen. Ik hoop dat ik een postzak vol kaarten mag afleveren bij hem!"

De kaartjes kunnen naar de gemeente Eindhoven worden gestuurd ter attentie van Yasin Torunoglu. Wanneer wethouder Torunoglu de kaartjes naar Arnol gaat brengen, is nog onbekend. 

Laat je reactie achter