Hockeystick met bal Studio040 / Alain Heeren

Weer geen overwinning voor dames van Oranje-Rood

De dames van Oranje-Rood wachten nog steeds op de eerste overwinning van dit seizoen. Tegen Pinoké werd zondagmiddag met 2-3 verloren.

Thirsa Kho bracht de Eindhovense hockeyclub al vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Lang konden de dames de voorsprong niet vasthouden, want vier minuten later maakte Kelly Hoyng-Jonker vanuit een strafcorner de 1-1. Trijntje Beljaars deed Oranje-Rood weer even geloven in de eerste winst van het seizoen, maar Flo Klinkhamer maakte na iets minder dan een uur spelen de 2-2. Zo'n tien minuten later werd de 2-3 gemaakt door Kelly Hoyng-Jonker, tevens de eindstand. Volgende week zondag gaat Oranje-Rood op bezoek bij Hdm.

Heren

Waar de dames niet wisten te winnen, deden de heren wel goede zaken. De heren van Oranje-Rood waren thuis met 2-1 te sterk voor Tilburg. Max Kuijpers scoorde al na vier minuten de openingstreffer, 1-0. Maico Casella bracht na een kwartier spelen de spanning terug in de wedstrijd, 1-1. Joep de Mol maakte na 53 minuten de winnende, 2-1. Volgende week zondag nemen de heren het op tegen HGC. 

Laat je reactie achter