Studio040 / Michiel Bosgra

Voortvluchtige verdachte gepakt bij Augustinianum

Na een ware klopjacht heeft een kleine politiemacht maandagavond een geregistreerde verdachte opgepakt in de omgeving van scholengemeenschap Augustinianum.

De man reed in een zwarte luxewagen over de parallelbaan van de Hugo van der Goeslaan. Agenten die zijn kenteken controleerden in de politiesystemen, zagen dat de eigenaar als verdachte gezocht werd.

Het voertuig bleek gestolen te zijn, net als de kentekenplaten. Behalve een gestolen auto had de man ook nog een tas met drug bij.

Toen de politie de auto lieten stoppen, ging de bestuurder er rennend vandoor. Dat gebeurde ter hoogte van de kringloopwinkel en autowasstraat.

Een ware politiemacht werd opgetrommeld, met in totaal zo'n toen politiewagens. Agenten grendelden het gebied aan alle kanten af: bij de Geldropseweg, de Dirk Boutslaan, het schoolplein van het Augustinianum en langs de woonwijk aan de Frans Masereelstraat.

Uiteindelijk stuitte de verdachte volgens een van de agenten op een hek waar hij niet snel genoeg overheen kon klimmen. Daar is hij aangehouden. 

Studio040 / Michiel Bosgra

Laat je reactie achter