Photo Prestige

'Vliegveldsupporters' houden hoop voor PSV

Het handjevol supporters dat PSV op Eindhoven Airport vrijdag opwacht, heeft nog hoop dat het goedkomt. Ze zijn het er echter wel over eens dat er iets moet gebeuren.

Geen provocerende spreekkoren, geen applaus, geen agressieve sfeer. Op het vliegveld van Eindhoven gebeurt niet zoveel zodra de spelers van PSV arriveren. Op de gezichten van de spelers is af te lezen dat er een grafstemming heerst binnen het team. Het lachje van Timo Baumgartl als hij de terminal uitloopt en de foto van de spelersselectie van de Eindhovenaren ziet, is de enige glimp van blijdschap.

'Schaam je diep!'
Spelers als Dumfries, Gakpo en Catic banen zich met capuchon op en oordoppen in een weg naar de spelersbus. De bus die de spelers naar sportpark De Herdgang brengt. "Ze moeten zich diep schamen", bijt één van de 'vliegveldsupporters' de spelers van zijn favoriete club toe bij Omroep Brabant.

'Van Bommel is rotte appel'
En eerlijk is eerlijk: het gemor onder supporters lijkt omgeslagen. Er vallen steeds meer harde woorden. Op Twitter wordt directeur Toon Gerbrands gevraagd om in te grijpen. Mark van Bommel is voor supporters de boeman. "Van Bommel is de rotte appel. En rotte appels moet je uit de mand halen, want anders worden alle appels rot", stelt een vliegveldsupporter.

Na de 4-1 nederlaag in Oostenrijk tegen LASK Linz valt het woord 'crisis'. PSV heeft vijf wedstrijden op rij niet gewonnen. "Vijf keer op rij niet winnen hoort niet bij een topclub. Het is duidelijk dat we in een heel moeilijke fase zitten", stelt de trainer.

Live bij Studio040
Zondag mag PSV op bezoek in Tilburg, bij Willem II. De Brabantse club stroopt hoogstwaarschijnlijk de mouwen op om de Eindhovense tegenstrever nog verder de misère in te duwen. Studio040 is er live bij en doet verslag van de wedstrijd op de radio.

Laat je reactie achter