advertentie Banner Siteli

SQ Vision / Dave Hendriks

Vijf aanhoudingen na de bizarre schietpartij in Veldhoven

De politie heeft in totaal vijf mannen aangehouden voor de schietpartij gisteravond in Veldhoven.

Er is nog veel onduidelijk, maar het lijkt erop dat twee groepen bewust de confrontatie met elkaar hebben gezocht. Meerdere auto's achtervolgden elkaar in de buurt van de Houtwal en daarbij werd ook geschoten. Uiteindelijk botsen de wagens op elkaar, op de Traverse en meerdere mensen vluchten uit de wagens weg.

Als agenten ter plaatse komen, zit er nog één man in een auto. Hij is gewond en moet naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook op de Heerbaan wordt vervolgens een auto gevonden, met ook een gewonde man erin. Ook hij wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tenslotte komen er even later op de avond nog drie mannen het politiebureau van Veldhoven binnen, waarvan één een schotwond heeft.

Alle vijf zijn inmiddels dus aangehouden, van de drie gewonden is niemand ernstig gewond. Eén van hen is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en zit net als de anderen vast op het bureau.

Op verschillende plaatsen in Veldhoven wordt nog sporenonderzoek gedaan door de politie. Een aantal plaatsen is dus nog afgezet. 

Laat je reactie achter