Politie Eindhoven

Vier personen gewond geraakt door openbare geweldpleging in Geldrop

Zaterdagnacht hebben er twee openbare geweldplegingen op personen plaatsgevonden in Geldrop. Daarbij zijn in totaal vier personen gewond geraakt.

Dat meldt de politie. 

De eerste openbare geweldpleging vond plaats rond middennacht op de Heuvel in Geldrop. Daar werden vader en zoon die op een verjaardagsfeest waren uit het niet geslagen en geschopt. Een van de slachtoffers kreeg een tafel op zijn hoofd gegooid.

De tweede openbare geweldpleging vond plaats rond 02.05 uur op de Geldropseweg. Ook daar werden twee mannen uit het niets geslagen en geschopt. Een man werd bewusteloos geslagen en de andere man werd in zijn gezicht geschopt.

Een verdachte aangehouden
De politie is erachter gekomen dat beide geweldplegingen hoogstwaarschijnlijk door dezelfde twee daders zijn gepleegd. Van beide personen is de identiteit bekend. Een van de twee verdachten is in de woning van zijn vriendin in Geldrop aangehouden. Het gaat om een man uit Geldrop. De tweede verdachte kon niet meteen worden aangehouden. De teamrecherche Dommelstroom zal verder onderzoek doen in deze zaak.

Laat je reactie achter