advertentie Banner Siteli

Politie Eindhoven

Vier mannen aangehouden na PSV - Willem II

De politie heeft zaterdagavond bij de voetbalwedstrijd PSV - Willem II vier mannen aangehouden. De ME heeft ook enkele charges moeten uitvoeren op PSV-supporters.

Het gaat om drie Belgen en een 33-jarige man uit Oss. De drie Belgen hebben een beveiliger mishandeld in het vak waar Willem II-supporters zaten. De Belgische voetbalfans hebben volgens de politie een vriendschapsband met Willem II-supporters en kwamen hen moreel ondersteunen. Na het incident verlieten ze het vak, maar agenten pakten het drietal rond 19.00 uur op de PSV-laan alsnog op. De beveiliger heeft aangifte gedaan.

De man uit Oss werd na de wedstrijd op de PSV-laan aangehouden wegens belediging van agenten. Dat gebeurde kort voor 22.00 uur. De vier mannen zijn na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Mobiele Eenheid
Rond 20:00 uur werd het nog even onrustig toen PSV-supporters de confrontatie zochten met Willem II-aanhangers die met bussen terug naar Tilburg gingen. De Mobiele Eenheid heeft met enkele charges voorkomen dat de twee groepen met elkaar op de vuist gingen. Er zijn verder geen aanhoudingen verricht.
 

Laat je reactie achter