SQ Vision - Sem van Rijssel

Verdachte bij dode man Sparrenstraat niet vervolgd

Het Openbaar Ministerie heeft besloten een verdachte, die werd aangehouden bij de dood van een 57-jarige man, niet te vervolgen.

De man werd op 21 juli gevonden in een huis aan de Sparrenstraat in Strijp. Kort daarna werd de 61-jarige bewoonster van het pand aangehouden. Door de omstandigheden waarin de politie de man vond, verdachten zij haar een aandeel te hebben in de dood van de man.

Na uitgebreid onderzoek heeft het OM besloten de vrouw niet te vervolgen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat er meerdere mogelijke doodsoorzaken zijn. De precieze doodsoorzaak is echter niet vast te stellen.

Geen vervolging
“Het is een complex onderzoek gebleken en de vraag of de verdachte betrokken was bij het overlijden van deze man, blijft onbeantwoord”, laat de officier van justitie weten. “Nu het niet mogelijk is gebleken om eventuele betrokkenheid en verantwoordelijkheid vast te stellen, hebben wij besloten haar niet verder strafrechtelijk te vervolgen. Daarmee is de vrouw geen verdachte meer. De zaak wordt dan ook gesloten.”

Laat je reactie achter