Van Bommel heeft nog krediet bij PSV

Er moet bij PSV 'iets gebeuren' om verandering teweeg te brengen, dat vinden de supporters op de PSV Campus bij de open training dinsdag. De één roept 'Van Bommel out' en de ander geeft de trainer krediet. Het rommelt op De Herdgang en de interlandperiode komt als geroepen.
Ondanks de afgelopen zes wedstrijd zonder overwinning blijven de supporters hoopvol. Enkele tientallen supporters staan te kijken naar de training. Niet naar een compleet team, want Zoet en Dumfries trainen mee met Oranje en Gakpo is opgeroepen voor Jong Oranje.
Donyell en 'Stevie' op weg terug
Malen staat voor het eerst weer op het veld om rustig mee te trainen en ook Bergwijn is op de weg terug van een blessure. Volgens een supporter biedt deze periode van rust weer kansen: "Na de interlandperiode zie ik Donyell wel weer terug op het veld. Bij ‘Stevie’ zal het nog lastig worden want een hamstringblessure gaat niet zomaar over. Maar als zij er weer bij zijn na de interlandperiode komt het goed."
'Van Bommel vervangen'
Of trainer Mark van Bommel de schuldige is van slechte fase durven de supporters nog niet met zekerheid te zeggen. "Ik zou als PSV-directie pas gaan ingrijpen als we de volgende wedstrijd verliezen. Er is altijd wel kritiek op hem maar als de volgende wedstrijden goed gaan, wordt Van Bommel weer de hemel ingeprezen." Een andere supporter sluit zich daarbij aan, maar niet iedereen is zo 'lief' voor de coach. "Een trainer moet spelers beter maken. Met deze talentvolle selectie zie ik geen verbetering dus als het zo blijft zie ik maar één optie en dat is dat Van Bommel vervangen wordt", bijt hij de trainer toe.
Ommekeer
Het rommelt wel, maar er is nog hoop dat het dit seizoen goedkomt. Dat is de algemene stelling die supporters innemen. "Als ze hard blijven werken op de trainingen en de motivatie blijft, zie ik het goed komen." Er is een ommekeer nodig en de eerstvolgende mogelijkheid daartoe is tijdens de volgende thuiswedstrijd tegen Heerenveen op zondag 24 november.
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen