Studio040 |Alain Heeren

Tweede editie Sjors Sportief & Sjors Creatief in Waalre

Er komt een tweede editie van Sjors Sportief & Sjors Creatief in Waalre. De organisatie liet vorig schooljaar 395 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente. Wegens succes wil de gemeente dit graag voortzetten.

De gemeente roept dan ook sport- en cultuuraanbieders op zich aan te melden. Door het evenement krijgen de kinderen de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten. Basisschoolkinderen ontvangen aan het begin van het schooljaar het Sjorsboekje en mogen dan  één of meerdere cursussen uitkiezen. Daarna kunnen zij enkele naschoolse introductielessen volgen op locatie van (sport)verenigingen.

Kinderen krijgen de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Vaak gebeurt dit gratis. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het Sjorsboekje.

Het aanmelden van kennismakingsactiviteiten gebeurt digitaal en is tot uiterlijk 1 juli mogelijk op www.sjorssportief.nl. Voor meer informatie neem contact op met Rob van Daal, verenigingscontactfunctionaris Gemeente Waalre via rvdaal@waalre.nl.

Laat je reactie achter