Twee tieners aangehouden voor overval supermarkt

De politie heeft twee jongens van 16 en 17 jaar aangehouden voor de mislukte overval op de Yasar-supermarkt aan de Coenderslaan vrijdagavond. Daarbij is een supermarktmedewerker verwond met een hakmes.
Een van de daders was na een korte achtervolging door supermarktmedewerkers overmeesterd en aangehouden door de politie. De tweede overvaller wist te ontkomen, maar is later opgespoord door de politie en aangehouden. Beide verdachten zitten vast voor verhoor. 

Overval
De twee minderjarige verdachten kwamen rond 20:30 uur de supermarkt binnen. Ze droegen maskers en hadden een hakmes bij. Daarmee bedreigden de twee overvallers de caissière en eisten geld. De caissière wist weg te komen. Een andere medewerker kwam op het tumult af, waarna de overvallers zijn gevlucht. Door een supermarktmedewerker en andere aanwezigen is de achtervolging ingezet.

Een van de overvallers heeft tijdens zijn vlucht uitgehaald met een hakmes en daarbij raakte de supermarktmedewerker gewond aan zijn hoofd. De supermarktmedewerker is in het ziekenhuis aan zijn hoofdwond behandeld. Inmiddels is de medewerker weer thuis. 
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen