Politie Logo Arm Studio040 / Alain Heeren

Gewelddadige beroving in Veldhoven

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee meiden het slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving op de Peter Zuidlaan in Veldhoven.

De twee daders spraken de meiden van 21 en 27 jaar uit Eindhoven aan en bedreigden hen met een mes en taser. Dit gebeurde rond 02.15 uur ter hoogte van het fietstunneltje aan de Peter Zuidlaan. Een van de slachtoffers raakte gewond door het steekwapen. De verwondingen vielen mee, maar moesten wel behandeld worden in het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij het ziekenhuis weer verlaten. Dat meldt de politie.
De daders zijn in de richting van de Blaartemseweg gevlucht. Ze namen een rode Vespa scooter met appeltjes-opdruk en een grijze fiets van de meiden mee. De politie is op zoek naar getuigen en is een onderzoek gestart.

Signalementen dader
Een van de daders is een man met zwart haar en donkere ogen met een normaal postuur van ongeveer 1,70 meter. Hij droeg een donkere trui zonder opdruk, een donkere broek, zwart gebreide handschoenen en had een blauw/groene zakdoek voor zijn mond.


Laat je reactie achter