Een stoplicht aan de Boschdijk in Eindhoven Studio040

Toplicht of stoplicht: voor welk verkeerslicht rijdt u een blokje om?

Iedereen kent ze wel: de verkeerslichten die áltijd als u er net voorbij moet op rood staan. Of verkeerslichten waarvan u zich altijd afvraagt waarom ze er überhaupt staan.

Studio040 gaat op zoek naar hét verkeerslicht binnen onze gemeenten dat de meeste ergernis oproept of het meest onnodig is. Tegelijkertijd horen we het ook graag als bepaalde verkeerslichten juist wel op veel goedkeuring kunnen rekenen.

Invullen op kaart
Om te bepalen welke verkeerslichten hieraan voldoen hebben we uw hulp nodig. Vul op onderstaande kaart in voor welk verkeerslicht u liever een blokje omrijdt en waarom dat zo is. Of waar u altijd een rood licht aantreft. En zijn er juist verkeerslichten die bepaalde verkeerssituaties enorm hebben verbeterd? Ook dan mag u zeker reageren op de kaart hieronder.

LET OP: leest u dit via onze app, dan ziet u mogelijk geen kaart hieronder. Klik dan op deze link. De kaart opent dan in een nieuw venster. 

Nieuwe inzichten
Deze verkiezing heeft niet als doel om zoveel mogelijk klaagreacties te verzamelen, maar is juist opbouwend van aard. Mogelijk is sinds de plaatsing van bepaalde verkeerslichten een boel veranderd in de buurt waar ze staan.

Verkeersstromen kunnen gewijzigd zijn en mogelijk is de inrichting van het verkeer daar (nog) niet op aangepast. Of misschien zijn er blinde vlekken waar de verkeersdeskundigen in onze gemeente nog niet eerder tegen aangelopen zijn. Schroom daarom niet om je mening te geven.

Laat je reactie achter