Persbericht

Tonpraters strijden om de lach van het publiek

Tonpraters treden zondagavond op tijdens de jaarlijkse tonpratersavond om de publieksprijs 'De Vergulde Lampekap 2020' te winnen.

De artiesten die dit jaar meedoen zijn Jeroen van Nunen, Frans Bevers, Hans Verbaarschot, Jasper van Gerwen, Erik Mulder en de winnaar van  'De Vergulde Lampekap 2019' Boy Jansen. De presentatie van de avond is voor de twaalfde keer in handen van Jan Strik en de muziek wordt verzorgd door De Heidefelder Musikanten.

De wedstrijd vindt plaats in Wijkcentrum Blixem en zal van 20.00 uur tot 23.30 uur duren. Entreekaarten zijn te koop aan de bar of via de website.

Opbrengst naar goed doel
Stichting De Vergulde Lampekap organiseert jaarlijks een tonpratersavond waarbij de publieksprijs 'De Vergulde Lampekap' wordt uitgereikt. Voorheen werd deze avond georganiseerd door carnavalsvereniging De Knipvliegers, maar na het opheffen van deze vereniging hebben een aantal vrijwilligers besloten dat de tonpratersavond niet verloren mag gaan. Daarom is op 12 oktober 2007 de stichting De Vergulde Lampekap opgericht. De opbrengst van deze avond gaat naar een jaarlijks vast te stellen goed doel.


Laat je reactie achter