Polo Brabant in Waalre: 'Je hoeft niet chique te zijn'

Het zakenleven uit Eindhoven en omstreken heeft in het weekend van 22 en 23 juni weer kunnen genieten tijdens de tiende editie van Polo Brabant in Waalre.
Voor de tiende keer op rij is Polo Brabant georganiseerd door de broers én initiators van het evenement Lei Willems en Lukas Willems. Polo Brabant is een groot polotoernooi  waar ook wordt genetwerkt. 'Het zakenleven uit Eindhoven geniet dit weekend met familie van de ontspannen sfeer tijdens de wedstrijden', zegt Lukas Willems. 'Zestig procent van de bezoekers komt dan ook echt voor de sfeer en gezelligheid en veertig procent komt voor de sport.'

Een groot polotoernooi in Waalre. Het werd dit jaar voor de tiende keer gehouden.

In het weekend van 22 en 23 juni zijn rond de 1.800 mensen naar het toernooi gekomen. Er zijn rondom Polo Brabant een hoop activiteiten voor jong en oud. Zo is het mogelijk om bij een tiental ‘foodcourts’ diverse gerechtjes te proeven en is er een grote ‘kidsarea’ voor de kleintjes. Natuurlijk draait het evenement ook om de polowedstrijden op het veld van Polo Club Waalre, welke nergens anders in de regio gespeeld worden.

De organisatoren hopen het toernooi in de toekomst toegankelijker te kunnen maken voor de 'normale mens'. 'We willen laten zien dat je niet 'chique' hoeft te zijn om hiernaartoe te komen', aldus Lukas.

Het tienjarig jubileum is op zaterdagavond gevierd met een feest.
advertentie Banner Gestelse Bazar

Lees ook deze artikelen