Studio040

Paasprogrammering op televisie bij Studio040

Studio040 zendt tijdens de Paasdagen twee kerkdiensten uit. Ook is de registratie van het Archipel Muziekconcours te zien.

Eerste Paasdag
Op Eerste Paasdag, zondag 12 april zendt Studio040 de eucharistieviering van 11:00 uur vanuit de Sint Joriskerk rechtstreeks uit. Deze mis wordt geleid door Pastoor-deken René Wilmink en kapelaan Paul Geelen. Aansluitend is om ongeveer 12.30 uur een herhaling te zien van het praatprogramma IngeLicht te zien, waarin Wilmink te gast was.

Vanaf 13.00 uur is een speciale regionale televisiemis te zien in samenwerking met Omroep Valkenswaard en de H. Willibrordparochie: Aalst, Borkel en Schaft, Dommelen, Valkenswaard, Waalre en de H. Nicasiusparochie: Geldrop, Mierlo, Heeze, Leende en Sterksel. De mis is op Goede Vrijdag opgenomen in de H. Nicolaaskerk te Valkenswaard met Pastoor-deken Felie Spooren, Diaken Bas Leijtens, Pater Ramesh, Pater John en Pastoor Sjef van der Maazen. Marina Staas en Rina van Veen begeleiden de mis met zang en orgel.

Vanaf ongeveer 14.00 uur herhaalt Studio040 oude Stadsjournaals uit de jaren 1958 t/m 1966.

's Avonds vanaf 18.00 uur is het weekoverzicht van het 040Nieuws te zien.

Tweede Paasdag
Op Tweede Paasdag, maandag 13 april herhaalt Studio040 om 11.00 uur de speciale regionale televisiemis van de H. Willibrordparochie en de H. Nicasiusparochie.

Vanaf 12.00 uur is de registratie te zien van de finale van het Archipel Muziekconcours, die op 8 maart 2020 plaatsvond op het podium van de grote zaal van het Muziekgebouw Eindhoven. In deze finale zijn de volgende muzikale talenten te zien: Vivian Giesbertz, viool / Jitske Wildemans, cello / Sarah van der Lijke, dwarsfluit / Bram van Helvoort, marimba / Philip Karmanov, piano / Julia Bogdanova, piano.

Dit programma wordt de gehele middag en avond doorlopend herhaald.

Laat je reactie achter