PSV Supporters Lighttown Madness Photo Prestige

Supportersvereniging PSV bestaat 100 jaar

Supportersvereniging PSV mag vandaag honderd kaarsjes uitblazen. Vanwege het coronavirus kan het jubileum van de fanclub, die op 1 augustus 1920 werd opgericht, echter niet groots gevierd worden.

'Een bijzondere mijlpaal in wel heel bijzondere tijden. Want natuurlijk zouden we mekaar graag de hand schudden en dicht bij elkaar zijn. Het maakt het gevoel van trots en dankbaarheid er niet minder op. Eeuwig trouw, letterlijk en figuurlijk. Trots op de band met de club en de stad. Dankbaar voor de loyaliteit en de vriendschap', schrijft voorzitter Harrie Timmermans in zijn blog. 

De fanclub telt inmiddels zo'n 15.000 leden en is daarmee één van de grootste supportersverenigingen van Nederland. Een van de belangrijkste taken van Supportersvereniging PSV is het organiseren van reizen naar uitwedstrijden in binnen- en buitenland. Daarnaast worden ook andere activiteiten georganiseerd en kunnen fans rondom wedstrijden iets komen drinken in het supportershome. 

Online quiz
Om het 100-jarig bestaan niet stilletjes voorbij te laten gaan, heeft de supportersvereniging de online Rood-Wit-Weetjes-Quiz georganiseerd voor hun leden. De quiz begint deze zaterdag om 20:00 uur. Ook wordt er tijdens deze avond opgetreden door Björn van der Doelen. 

Laat je reactie achter