Bron: Laura Gijbels

Shirt oud FC-Eindhovenspeler Dragan met ALS krijgt mooie bestemming

Het oud FC-Eindhoven shirt van Dragan Thijssens wordt tijdens een benefietavond spontaan geveild. De avond was voor de stichting ALS we ervoor gaan van Dragan die vorig jaar november de diagnose ALS krijgt. Het shirt leverde nog best wat op.

De vriend van Laura Gijbels kocht het shirt voor 50 euro. “Hij gaf het aan me en zei dat ik het wel de hele avond moest dragen.” vertelt Laura. En dat trekt de aandacht. Binnen no-time lopen de biedingen binnen. Een groepje vrienden koopt uiteindelijk het shirt samen voor 1250 euro. De mannen zijn van verschillende clubs in Veldhoven. Samen bedenken ze dat het shirt om de beurt bij alle vier de voetbalclubs moet komen te hangen.

De avond is erg emotioneel omdat er vooral vrienden en familie aanwezig waren. Dragan Thijssens: “Het was een onvergetelijke avond met een lach en een traan. Vooral het bij elkaar zijn was voor mij heel waardevol."

Als het shirt weer naar de volgende club verhuist, is het de bedoeling om opnieuw aandacht voor de stichting ALS we ervoor gaan te vragen. De komende tijd gaat Dragan overleggen met het bestuur van zijn stichting hoe ze de rondgang van het shirt onder de aandacht gaan brengen.

Laat je reactie achter