advertentie Banner Profile Mekkes

Photo Prestige

Schwaab per direct weg bij PSV

PSV heeft per direct afscheid genomen van Daniel Schwaab ondanks dat het contract van de Duitse verdediger nog doorloopt tot de zomer.

Van de club heeft Schwaab toestemming gekregen om naar zijn familie te gaan, dus komt er nog voor het aflopen van zijn contract een einde aan zijn tijd bij PSV. Schwaab kwam in 2016 over van VfB Stuttgart en heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld voor PSV. In die periode heeft hij de Johan Cruijff Schaal(2016) gewonnen en is landskampioen geworden in 2018.

'Ik kijk met een goed gevoel terug op de voorbije vier seizoenen', vertelt Schwaab. 'Spelen om de prijzen heeft als gevolg dat je hoogte- en dieptepunten meemaakt. Mijn tijd bij PSV vormt daarop geen uitzondering. Toch overheersen de positieve gedachten. Ik ben blij dat ik deze stap in 2016 heb gezet.'

Salaris
Om de club te steunen tijdens de coronacrisis heeft Schwaab een korting geaccepteerd op zijn laatste twee maandsalarissen. 'Dit genereuze gebaar typeert Daniel als mens. We gaan hem missen', aldus technisch manager John de Jong.

Laat je reactie achter