PSV Media

Schmidt verwacht sterk Vitesse; Gakpo mogelijk onder het mes

PSV moet zich voorbereiden op een sterk Vitesse, dat laat trainer Roger Schmidt weten in een vooruitblik op het duel.

Het eerste duel tegen Vitesse, dat werd afgewerkt in Arnhem, verloren de Eindhovenaren met 1-0. Het was tevens de eerste keer dat Schmidt een aanvaring had met arbiter Bas Nijhuis voor een niet gegeven penalty.

Hoewel Vitesse de laatste duels niet in topvorm steekt, moet PSV zich voorbereiden op een zware wedstrijd. “Vitesse heeft de eerste seizoenshelft overgepresteerd. Nu hebben ze het wat moeilijker, we zullen hun krachten moeten analyseren. Ze zijn nog steeds gevaarlijk”, laat de hoofdcoach weten.

Boscagli
PSV zal mogelijk niet kunnen beschikken over Olivier Boscagli, die een hoofdwond opliep in de wedstrijd tegen Olympiakos. “Het is nog te vroeg om te zeggen of hij kan spelen. Het is mogelijk dat de wedstrijd zondag te vroeg komt voor hem. Het heeft ook te maken met hoe hij zichzelf voelt.”

Gakpo
Behalve Boscagli zal ook Gakpo nog niet van de partij zijn tegen de Arnhemmers. De vleugelspits heeft een terugslag gehad in zijn herstel en moet mogelijk onder het mes. “Cody volgt de komende weken een individuele training en werkt zo aan zijn herstel. Op die manier proberen we de blessure in zijn enkel te genezen, als dit niet baat volgt een operatie”, laat Schmidt weten.

Laat je reactie achter