PSV Supporters Lighttown Madness Photo Prestige

Schmidt kijkt uit naar weerzien PSV-supporters

De eerste ontmoetingen met PSV-fans staan weer op het programma voor hoofdcoach Roger Schmidt en de PSV-selectie. De trainer liet bij de persconferentie weten er naar uit te kijken weer te kunnen voetballen met supporters.

“Het is een heel goede boodschap voor de fans en voor ons. We hebben we eerste wedstrijden van het seizoen gespeeld met een paar fans. Maar iedereen heeft de fans gemist in het stadion, de sfeer, de energie. Het is nog steeds maar tien procent van de stadioncapaciteit, maar het is beter dan niets”, laat Schmidt weten. “Dus we zijn zeker blij dat ze er weer bij zijn.”

Geheel onbekend zijn de PSV-supporters niet voor Schmidt. “De eerste thuiswedstrijd tegen Emmen waren er fans bij. Dat was een moeilijke wedstrijd en Maxi Romero maakte het winnende doelpunt in de laatste minuut. Dat herinner ik me nog goed. Dus ik het een eerste impressie op gedaan. Maar ik kijk er heel erg naar uit om weer in een vol stadion te spelen. Hopelijk volgend seizoen”, aldus Schmidt.

De wedstrijd waarbij weer publiek aanwezig mag zijn is PSV – FC Groningen op zaterdag 24 april. 4000 fans mogen het duel in het Philips Stadion bijwonen.

Laat je reactie achter