Hockeystick met bal Studio040 / Alain Heeren

Goed weekend voor Oranje-Rood: mannen en vrouwen winnen

De dames van Oranje-Rood hebben zondag met 0-3 gewonnen van Victoria. Ook de mannen hebben goede zaken gedaan. Zij versloegen Almere met 2-4.

Voor de vrouwen was weer een belangrijke rol weggelegd voor Trijntje Beljaars. Net als vorige week was ze trefzeker. In de 21ste minuut wist Beljaars de score te openen vanuit een strafcorner. Tien minuten later slaagde Lisa Post erin de score te verdubbelen. Vijf minuten later werd de wedstrijd op slot gegooid door Marlena Rybacha. Zij tekende vanuit een strafcorner voor de 0-3.

Heren
Ook de mannen van Oranje-Rood hebben zondag een overwinning geboekt. Na een minuut spelen schoot Joep de Natris de 0-1 binnen. In de 25ste minuut wist Thibeau Stockbroekx de score te verdubbelen. Iets minder dan een half uur later scoorde De Natris de 0-3.

Pas in de 60ste minuut kon Almere iets terugdoen. Patrick Houben tekende voor de 1-3, maar lang kon de thuisploeg niet genieten. Zo'n vijf minuten later mocht Oranje-Rood een strafcorner nemen waaruit Teun Beins raak schoot. Even later mocht Almere ook een strafcorner nemen. Daaruit scoorde Bram Cornelisse de 2-4.

Laat je reactie achter