Archiefbeeld Oranje Rood

Ruime nederlaag voor mannen en vrouwen Oranje-Rood

Zowel de mannen als vrouwen van Oranje-Rood zijn zondag flink onderuit gegaan. De heren verloren met 2-5 van Bloemendaal, terwijl de dames met 0-7 werden verslagen door Den Bosch.

In eerste instantie leken de vrouwen van Oranje-Rood zich staande te houden tegen de huidige koploper van de Hoofdklasse Dames. Ze stonden tot de 38ste minuut met slechts 0-1 achter door een doelpunt van Teuntje de Wit uit een strafcorner, maar daarna werd de ene goal na de andere gescoord. Frédérique Matla maakte de 0-2, waarna in een tijdsbestek van zeven minuten nog drie keer werd gescoord door de bezoekers. Even leek het daarbij te blijven, maar in de 60ste en 62ste minuut wist Den Bosch alsnog de 0-6 en 0-7 te scoren.

Door deze nederlaag staat Oranje-Rood momenteel op de 8ste plek. 

Heren
Ook de mannen van Oranje-Rood hebben een zware zondag achter de rug. Zij moesten het opnemen tegen de huidige koploper van de Hoofdklasse Heren, Bloemendaal. De bezoekers stonden na 41 minuten spelen met 0-3 voor, waarna Teun Beins Oranje-Rood voor even terug in de wedstrijd bracht. Lang kon hij niet genieten van zijn doelpunt, want Bloemendaal wist zo'n tien minuten later twee keer te scoren. Diezelfde Beins scoorde in de 64ste minuut uit een strafcorner, maar Oranje-Rood kon niet doorzetten en verloor met 2-5.

Door deze nederlaag staat Oranje-Rood momenteel op de 9de plek. 

Laat je reactie achter