Roger Schmidt is de nieuwe trainer van PSV

Roger Schmidt is de nieuwe trainer van PSV. De 52-jarige Duitser heeft getekend voor twee jaar bij de voetbalclub. Schmidt begint met ingang van het nieuwe seizoen.
 Interim-coach Ernest Faber keert dan terug in zijn oorspronkelijke rol als hoofd jeugdopleiding.

"Roger stond bovenaan onze lijst en we zijn er ontzettend blij mee dat hij voor PSV gekozen heeft", zeg Technisch Manager John de Jong in een reactie.
Uitdaging voor Schmidt
In de voorbije maanden zag Schmidt alle wedstrijden van PSV. Tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax was hij in het stadion aanwezig. "De Eredivisie is onderdeel van de uitdaging die ik bij PSV heb gevonden. Het Nederlandse voetbal heeft mij altijd kunnen bekoren en ik kijk er echt naar uit om in een voor mij compleet nieuwe omgeving aan de slag te gaan", zeg Schmidt.

"PSV staat volledig achter de manier van voetballen waar ik voor sta. En ik sta achter de eis van PSV dat de club altijd om de prijzen moet spelen. Mijn teams voetballen om te winnen, altijd", aldus Schmidt.

Assistent-trainer
Roger Schmidt neemt één assistent-trainer mee naar Eindhoven. De 44-jarige Jörn Wolf werkte bij Bayer Leverkusen en Beijing Guoan (China) reeds samen met Schmidt.
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen