advertentie Banner Siteli

Studio040

Rij voor gratis Eindhovense vibes tattoo

True Blue Tattoo Eindhoven zet vandaag gratis inktkunstwerkjes van de Eindhovense Vibes: het golvende streepjeslogo van Eindhoven. De rij voor een gratis tattoo stond er al sinds vrijdagnacht.

Liefhebbers konden zich rond 10.00 uur melden bij True Blue Tattoo om vervolgens een afspraak te maken. "Eindhoven zit in mijn hart en nieren", laat een Eindhovenaar weten die in de rij staat te wachten. “Het is mijn stad en daar ben ik trots op. Daarom wil ik deze tattoo.”

Ondernemers steunen
Het initiatief komt van Max den Holder, zelf een rasechte Eindhovenaar. "Ik woon in Eindhoven, maar werk in Amsterdam. Ik zocht een manier hoe ik toch een beetje bezig kon blijven in de trein en begon toen met mijn Instagramaccount Meet Eindhoven", zegt Den Holder. 

"Ik wilde graag ondernemers steunen in deze tijden van corona en via dit account geef ik ze wat extra aandacht. Ik wilde een ludieke actie opzetten en kwam al snel bij True Blue uit. Hoe leuk zou het zijn om tattoo van Eindhoven weg te geven voor €40,-? Eindhoven is ten slotte 040. Maar toen kwam de shop zelf met het idee om het voor één dag gratis te doen. Hoe tof is dat?"

Lange rij 
Het feit dat er al sinds 01.00 uur ‘s ochtends een rij staat is voor Max een mooie verrassing. “Ik had dit niet verwacht maar vind het erg mooi om te zien.”

Mensen die in de rij stonden maar geen gratis tattoo konden krijgen, mogen de tattoo voor 40 euro laten zetten. 
Laat je reactie achter