Bekijk de Lichtjesroute met de Audiotour van Studio040

In dit vreemde jaar waarin we in de ban zijn van Corona, blijft één van de mooiste tradities van Eindhoven overeind. Natuurlijk wel in iets aangepaste vorm, maar vanaf 18 september slingert de Lichtjesroute weer door Eindhoven!

Met de Studio040 Audio Tour 2020 Beleef je dit echte Eindhovense evenement op een heel unieke manier. Tijdens de route kun je luisteren naar ontroerende verhalen, anekdotes en grappige weetjes over een aantal van de populairste ornamenten en projecten van de Lichtjesroute.

Downloaden
Onderaan deze pagina kun je de Studio040 Audio Tour 2020 luisteren. Je kunt de tour ook downloaden. Alle tracks zijn bij elkaar verpakt in een zipbestandje. Na het uitpakken kun je de fragmenten overzetten op je smartphone (of een CD, USB-stick of een mp3/mp4-speler). In het zip-pakketje vind je ook de routekaart van dit jaar en een handleiding (pdf-bestand) voor het gebruik van de Audio Tour.

IZI-Travel App
Is het apart downloaden te ingewikkeld? De route en de audiotour zijn ook te vinden in de IZI-Travel app. Download de app via de Appstore of Google Play. Zoek naar Lichtjesroute en download de guide. Als je de route fietst, loopt of met de auto rijdt, starten de tracks van de tour telkens automatisch.

Podcast
Als je gewend bent podcasts te luisteren, dan kun je de audiotour ook gebruiken met je favoriete podcast-app. Op daarmee de volgende link.

Studio040 en de vrijwilligers van de Lichtjesroute wensen je een prachtige tour!

01 Welkom

02 Invasieproject

03 Dichtregels

04 Nijntje

05 Spoken

06 Speeltuin

07 Kameleon

08 Cupido

09 Dirigent en trompettist

10 Irene - Godin van de vrede

11 Pirateneiland

12 WE Eindhoven

13 Mercurius

14 Kunstproject de Rooi Pannen

15 Elfje

16 Lempkes

17 Sint Joriscollege

18 Schilderij

19 Sint Joriskerk

20 Witte Dorp - Rood-wit-blauw

21 Lichttoren

22 Tot Ziens!

Laat je reactie achter