PSV Media

Ramalho officieel PSV’er

André Ramalho heeft dinsdagavond, na een medische keuring, zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij PSV.

Gisteren werd al duidelijk dat de Braziliaan op weg was naar PSV, toen de verdediger met zijn entourage gespot werd in Eindhoven. Dinsdagavond is de samenwerking dus beklonken.

“Met André Ramalho halen we een ervaren centrale verdediger naar PSV die bekend is met de voetbalfilosofie van Roger Schmidt en de kwaliteiten heeft om dat op het veld uit te voeren”, reageert Technisch Manager John de Jong. “Daarnaast weet hij wat het is om voor de prijzen te moeten spelen én deze te winnen. We volgen de verrichtingen van André al vanaf het moment dat hij in Europa actief is en hadden nu een kans hem naar PSV te halen. Daar hebben we direct naar gehandeld”, aldus De Jong.

Ramalho laat weten blij te zijn bij de Eindhovenaren aan te sluiten. "Ik ben een speler die altijd alles geeft, speelt voor de prijzen en dat ook met PSV wil doen."

“Het eerste contact met PSV dateert van vorig seizoen. Destijds kwam het nog niet tot een overstap. Ik ben erg blij dat het nu wel gelukt is. Ik ken de historie van PSV, de warme band met Brazilië en de goede naam die de PSV-supporters hebben. Ik kijk ernaar uit om hier in het Philips Stadion te gaan spelen en hoop net zo succesvol te zijn als meerdere landgenoten hier in het verleden waren”, aldus Ramalho.

Laat je reactie achter