Punt voor FC Eindhoven tegen Jong FC Utrecht

FC Eindhoven speelde vrijdag met 2-2 gelijk tegen Jong FC Utrecht.
De Blauw-Witten begonnen in Utrecht zonder Alvin Daniëls en Valentino Vermeulen aan de wedstrijd. Zij werden vervangen door Jort van der Sande en Flor van den Eynden.  FC Eindhoven begon sterk aan de wedstrijd en kreeg via Rigino Cicilia  de eerste kans, maar doelman Fabian de Keijzer kon de bal pakken. 

Na zeven minuten brak  Marcelo Lopes de ban na een fout in de verdediging van Utrecht. De Portugees wipte de bal over de keeper en scoorde de 0-1. Het team van Ernie Brandts kon niet lang genieten van de voorsprong. Na een paar minuten schoot Justin Lonwijk de bal via Bart Biemans binnen. Ruststand: 1-1. 

In de tweede helft kreeg FC Eindhoven via Cicilia een grote mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar een verdediger greep net op tijd in. Na ongeveer twintig minuten spelen, mocht Dave de Meij debuteren voor de Eindhovense ploeg. Hij verving de geblesseerde Kaj de Rooij. 

Met nog een kwartier te spelen komen de beloften van FC Utrecht op voorsprong. Invaller Mohamed Mallahi kapte Bart Biemans uit en schoot hard binnen. Via een eigen goal komt FC Eindhoven op gelijke hoogte, nadat de bal via het been van Lonwijk in het doel verdween. Eindstand: 2-2. 

Aanstaande dinsdag neemt FC Eindhoven het tegen Excelsior op in de KNVB beker. 
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen