Studio040

Puma nieuwe kledingsponsor PSV

PSV heeft een deal gesloten met Puma. De komende vijf seizoenen speelt de Eindhovense club in tenues van het bekende Duitse sportmerk.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie dinsdagavond tekenden de partijen hiervoor de papieren. Het is voor PSV een lucratieve deal. Volgens algemeen directeur Toon Gerbrands is de overeenkomst veel interessanter dan die met voorganger Umbro.

Puma wordt de officiële kledingleverancier van het eerste elftal, Jong PSV, de jeugdelftallen en PSV Vrouwen. De club is blij met deal. Grote sportteams en sporters zijn verbonden aan Puma, zoals AC Milan, Manchester City en sprinter Usain Bolt. “De club is trots dat een merk met een wereldwijde uitstraling kiest voor PSV. We kunnen gebruik maken van de kennis en kwaliteit van één van ’s werelds grootste sportmerken”, zegt commercieel directeur van PSV Frans Janssen. "Puma is een absoluut a-merk", onderstreept ook Gerbrands.

Geweldige reputatie
"PSV kent een geweldige reputatie, is wereldwijd bekend en behoort tot de succesvolste Nederlandse clubs die er zijn, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast is de club diepgeworteld in Eindhoven en omgeving. Een regio met wereldwijde invloed op het gebied van technologie en design. PUMA wil de band tussen stad, fans en club de komende jaren met nadruk naar voren laten komen,” zegt marketingman bij Puma Johan Adamsson.

Laat je reactie achter