advertentie Banner Profile Mekkes

Photo Prestige

PSV'ers op pad voor interlandvoetbal

Er staat een weekend interlandvoetbal voor de deur, dus zijn verschillende PSV'ers uitgevlogen om zich aan te sluiten bij hun landenteams.

Jeroen Zoet en Denzel Dumfries zijn op pad met het Nederlands Elftal. Donyell Malen en Steven Bergwijn zaten vorige keer ook bij de selectie maar zijn dit keer niet opgeroepen vanwege blessures waar ze mee kampen. Cody Gakpo meldt zich bij Jong Oranje.

Maar er zijn meer PSV'ers de hort op: Bruma speelt met Portugal een EK-kwalificatiewedstrijd. En ook voor Sadílek staan er kwalificatieduels op het programma, hij sluit aan bij Jong Tjechië.

Doan sluit zich aan bij Jong Japan voor een vriendschappelijke wedstrijd en Ryan Thomas meldt zich bij de selectie van Nieuw-Zeeland voor vriendschappelijke duels. En tenslotte is ook Érick Gutierrez op pad, hij speelt met Mexico in de Concacaf Nations League.

Mark van Bommel gaf eerder al aan voor de camera's van Fox Sports niet rouwig te zijn om deze interlandperiode. PSV kan de rust goed gebruiken om orde op zaken te stellen en zich te herpakken voor de volgende competitieduels.

Laat je reactie achter