advertentie Banner Siteli

Steven Bergwijn interview Studio040

PSV'er Bergwijn wil Europa League winnen

In de voorbeschouwing van PSV - LASK Linz heeft Steven Bergwijn gezegd dat hij de Europa League wil winnen. Donderdagavond wordt de wedstrijd in de Europa League gespeeld in het Philips Stadion.

Mark van Bommel en Steven Bergwijn geven aan dat PSV moet winnen. "Zaterdag waren wij helemaal niet slechter dan Utrecht. We komen achter en pakken dan twee domme rode kaarten. Morgen is het gewoon zaak om te winnen." Dat geeft trainer Mark van Bommel aan tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen LASK. Volgens Van Bommel heeft de wedstrijd tegen FC Utrecht geen invloed op de wedstrijd tegen de Oostenrijkers.

Utrecht-debacle
Ook Steven Bergwijn denkt niet dat PSV te veel naar afgelopen zaterdag moet kijken. "We hebben als groep goed gepraat en moeten het duel morgen weer als een nieuwe wedstrijd zien. Ik wil de Europa League winnen."

Van Bommel verwacht een moeilijk tegenstander. Hij geeft aan dat het team anders speelt dan de meeste teams. "Ze geven altijd honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen. Ik kan me wel vinden in hun speelstijl', zegt de oefenmeester.

Live bij Studio040
De wedstrijd van donderdagavond wordt gespeeld in het Philips Stadion en begint om 21.00 uur. Studio040 doet er live verslag van op de radio.

Laat je reactie achter