PSV Media

PSV wint eerste oefenwedstrijd met ruime cijfers

PSV heeft zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen met ruime cijfers gewonnen. Op De Herdgang was het team van Schmidt met 6-2 te sterk voor RWD Molenbeek.

De Belgen kwamen al vrij vroeg op voorsprong. Na vier minuten spelen werd de 0-1 gescoord door de bezoekers. Lang kon RWD Molenbeek niet genieten van de voorsprong. Na een actie van Noni Madueke kon Vertessen twee minuten later de gelijkmaker binnentikken. Daar bleef het niet bij. Enkele minuten later maakte Zahavi de 2-1 op aangeven van Max. Nog geen minuut later was het weer raak, maar dit keer waren het de bezoekers, 2-2. Na een doelpuntrijke openingsfase bleef het even rustig, tot Madueke na een half uur spelen mocht aanleggen vanaf de penaltystip, 3-2.

Wissels
In de rust werd bijna het complete team gewisseld, alleen Zahavi , Rosario en Madueke mochten blijven staan. Viergever, Van Ginkel, Ihattaren, Obispo, Antonisse, Oppegard, Sambo en Müller kwamen er bij het begin van de tweede helft in. Invaller Antonisse maakte kort na rust de 4-2. Zahavi maakte enkele minuten later de 5-2 op aangeven van Rosario. Zo'n tien minuten voor het laatste fluitsignaal scoorde Madueke de 6-2.


Laat je reactie achter