advertentie Banner Siteli

Photo-Prestige

PSV waakt voor arrogantie tegen Limassol

Mark van Bommel denkt niet dat zijn ploeg zich zomaar even kwalificeert voor de Europa League.

Donderdagavond opent PSV het tweeluik tegen het Cypriotische Apollon Limassol. Als de Eindhovenaren over twee wedstrijden de sterkste blijken, dan speelt de club Europees voetbal. Niet in de Champions League, maar in de tweede competitie: de Europa League. 'Zij hebben veel ervaring en zijn fysiek sterk. Wij hebben een jonge ploeg. Het wordt niet makkelijk', vertelt trainer Mark van Bommel.

Baumgartl
Het is voor PSV de negende wedstrijd in een maand tijd. Op de persconferentie voorafgaand aan de Europese wedstrijd tegen Apollon Limassol is de Duitser Timo Baumgartl aangeschoven. Hij vertelt dat die goed is opgevangen in Eindhoven en dat hij met z'n 23 jaar één van de ervaren krachten is in de ploeg van Van Bommel. Sinds de verdediger zich heeft gevoegd bij de Eindhovense selectie is hij een vaste waarde in de basiself.

Bergwijn op 10?
PSV heeft na de uitschakeling in de Champions League tegen Basel geen wedstrijd meer verloren. Maar om nou te zeggen dat de club het lek boven heeft en dat alles soepel loopt? Nee. Van Bommel kiest er vaak voor om met een ander elftal te starten en zijn keuze voor Steven Bergwijn op 10 wordt door veel supporters niet begrepen. 'Steven is een speler die van een moeilijke situatie een makkelijke situatie kan maken. Hij is heel goed in de kleine ruimte', verdedigt de trainer zichzelf.

Live bij Studio040
Studio040 zendt de wedstrijd tegen Apollon Limassol live uit op de radio. Donderdagavond om 20.30 uur wordt er afgetrapt.

Laat je reactie achter