PSV Media

PSV Vrouwen verliest in Enschede

Voor de tweede wedstrijd in de play-offs reisde het vrouwenteam van PSV zondagmiddag af naar Enschede, om het daar op te nemen tegen FC Twente. De Eindhovenaren wisten het succes van vorige week geen vervolg te geven. Ze verloren met 2-1.

Zowel PSV als FC Twente had in het begin van de wedstrijd moeite om goed uitgespeelde kansen te creëren. Toch wist Naomi Pattiwael ook dit keer het eerste doelpunt te maken in de 35ste minuut: 0-1 voor de Eindhovenaren. PSV wist de voorsprong niet lang vol te houden. In de 40ste minuut zag de aanvoerster van FC Twente haar hoekschop direct in het doel verdwijnen.

Tweede helft
In de tweede helft van de wedstrijd waren er meer kansen voor beide ploegen, met wat tegenvallers voor PSV. Zo werden er drie doelpogingen, kopballen van Nouwen en Brugts en een hoekschop van Van Dooren, van PSV van de lijn gehaald. FC Twente wist een kwartier voor tijd nog een doelpunt te maken: 2-1. De gelijkmaker kwam uiteindelijk niet. 

PSV Vrouwen staat nu op de tweede plek, en er zijn nog vier duels te spelen. Volgende week spelen de vrouwen in Den Haag.

Laat je reactie achter