advertentie Banner Profile Mekkes

PSV Vrouwen PSV Media

PSV Vrouwen sluit commercieel convenant

PSV Vrouwen heeft samen zeven andere clubs uit de competitie, de KNVB en de Eredivisie Vrouwen een convenant ondertekend.

Met het convenant willen de partijen de commerciële waarde van de Eredivisie Vrouwen vergroten. Omdat alle betrokken partijen hun handtekening hebben gezet onder het convenant, kunnen ze nu samen opzoek naar sponsoren en partners.

Concreet gaan de partijen op zoek naar een partij die zijn naam wil verbinden aan de competitie. Ook wordt er gezocht naar een mediapartner en een maatschappelijke partner.

Impuls voor de eredivisie
De waarde van de eredivisie is de afgelopen tijd flink toegenomen omdat een aantal internationals van naam de competitie versterken. Zo werd half mei bekend dat Oranje-keeper, tevens uitgeroepen tot de beste ter wereld, PSV komt versterken. Ook voormalig Oranje-aanvoerder Mandy van den Berg komt de Eindhovense selectie versterken. Intussen maakte Barcelona-verdediger Stefanie van der Gragt de overstap naar Ajax.

Neuzen dezelfde kant op
Sandra Doreleijers, manager vrouwenvoetbal bij PSV, is blij met de ondertekening van het convenant. “Om te groeien met de Eredivisie Vrouwen, was het allerbelangrijkst dat alle neuzen dezelfde kant op kwamen te staan. Dat besef heerste bij iedereen en nu het zover is, kunnen we eindelijk vooruitkijken.”

Volgens Doreleijers is het belangrijk dat de Eredivisie Vrouwen beter zichtbaar wordt. “Op die manier wordt de competitie interessanter voor speelsters, fans en commerciële partijen. Dat drie grote speelsters nu terugkeren naar Nederland geeft natuurlijk een fantastische boost, maar we zijn er nog niet. We hebben nu opnieuw een stap in de goede richting gezet, nu is het zaak om stappen te blijven maken.”

Laat je reactie achter