PSV

PSV verlengt contract Teze tot 2024

Vrijdagmiddag tekende de 21-jarige verdediger in het Philips Stadion een nieuw contract, waarmee hij zijn toekomst aan de club tot medio 2024 verbindt.

Het is volgens PSV een bevestiging van de grote stappen die Teze het afgelopen jaar heeft gezet. Teze debuteerde op in 2017 in het betaald voetbal tijdens de wedstrijd Jong PSV - RKC Waalwijk. Op 25 augustus 2018 debuteerde Teze in het eerste elftal van PSV. In december 2019 werd de in Groningen geboren voetballer door  John de Jong en  Ernest Faber definitief overgeheveld naar de A-selectie.

De centrale verdediger is blij met zijn contractverlenging: “Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden. Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op.”

 “Jordan is een goed voorbeeld van een speler die de route heeft afgelegd van de jeugd naar het eerste elftal. Hij heeft dit contract helemaal zelf verdiend. ", aldus technisch manager John de Jong. "Sinds zijn debuut voor Jong PSV in 2017 heeft hij stap voor stap toegewerkt naar een volwaardige positie in het eerste elftal van PSV. Dat ging niet altijd vanzelf, maar Jordan heeft volgehouden. Dat is volledig zijn eigen verdienste en het past in de visie van PSV om hem hiervoor te belonen.”

Laat je reactie achter