Het Philips Stadion van de binnenkant. PSV Media

PSV verkoopt 26.000 seizoenskaarten, maximum bereikt

PSV heeft voor komend seizoen 26.000 seizoenkaarten verkocht. Daarmee is het maximumaantal dat PSV tijdens de coronacrisis wil verkopen bereikt.

Dat PSV ook in deze tijd zoveel seizoenskaarten mag uitgeven, zegt volgens commercieel directeur Frans Janssen iets over de liefde die de fans voor de club voelen. Hij is dan ook ontzettend trots op de loyale supporters. Het maximum aantal seizoenskaarten is nu al bereikt. Indien op een later moment de regels omtrent COVID-19 versoepelen, wil de club overwegen om de verkoop van PSV Seizoen Club Cards weer te hervatten.

Veiligheid en gezondheid 
Hoeveel supporters er per wedstrijd in het stadion mogen, is nog niet helemaal bekend. “We zijn nog druk aan het puzzelen hoe we zoveel mogelijk supporters naar het stadion kunnen krijgen, zonder dat we hierbij tegen de maatregelen van het kabinet ingaan. De veiligheid en gezondheid van onze supporters blijft de hoogste prioriteit", zegt Janssen. 

“We hebben in de afgelopen periode gemerkt hoe fijn steun kan zijn, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied”, sluit Janssen af. “We zijn dan ook enorm dankbaar voor al onze supporters, onze zakelijke relaties, onze spelers en ons personeel. Iedereen heeft een steentje bijgedragen. Iedereen heeft gedaan wat hij kon. En dat vind ik echt bijzonder. Eendracht maakt macht, dat zie je maar weer.”

Laat je reactie achter