advertentie Banner Siteli

Photo Prestige

PSV uitgeschakeld in EL na nederlaag

PSV is uitgeschakeld in Europa. Gisteravond verloor de ploeg van Mark van Bommel met 4-0 van Sporting Lissabon.

Binnen een kwartier stond PSV al tegen een 2-0 achterstand aan te kijken. Die klap is de ploeg niet te boven gekomen. Er waren wel wat kansen, maar scoren lukte niet. En vlak voor rust haalde Sporting de trekker over door de 3-0 te maken. Ook in de tweede helft lukte het PSV niet het tij te keren. Sporting kwam zelfs op 4-0. 

Aanvoerder Dumfries baalde net als de rest van de ploeg ontzettend, na afloop van de wedstrijd: “Dit is verschrikkelijk zuur. We willen het tij keren en we doen er alles aan, maar je ziet dat het vandaag mis gaat bij de standaardsituaties", zei hij voor de camera's van FOX.  "Het is van belang dat we nu bij elkaar blijven en elke week honderd procent blijven geven. We moeten gewoon door, maar dit is een bittere pil." 

Ook hoofdcoach Mark van Bommel richtte het vizier snel op aanstaande zondag, als Emmen op het programma staat in de Eredivisie.  “We moeten zondag winnen. Daar heb ik vertrouwen in. Ook in mezelf en in de spelers. We hebben een jonge groep die snel moet leren omgaan met tegenslagen.” 

Laat je reactie achter