Brainport Eindhoven

PSV - FC Twente eindigt in gelijkspel

PSV heeft op zondagavond 1-1 gespeeld tegen FC Twente in eigen stadion.

Denzel Dumfries maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd in de 61ste minuut. In de extra tijd kwam de gelijkmaker voor FC Twente. PSV staat nu op de vijfde plek van de Eredivisie. Volgende week spelen de Eindhovenaren tegen Ajax. Ajax staat op de eerste plek van de Eredivisie.

Ernest Faber vond dat PSV na een roerige zondag onnodig tegen nieuw puntenverlies was aangelopen.

Rode kaart
Voor het eerst sinds 19 december 2010 stond Ibrahim Afellay in de basis van een Eredivisieduel van PSV. Afellay kreeg in de 64ste minuut een gele kaart en in de 75ste minuut kwam er nog een bij waardoor PSV met tien man verder moest spelen.

Het verhaal achter het shirt
Brainport Eindhoven heeft eenmalig de naam ‘Metropoolregio Brainport Eindhoven’ van het shirt van PSV afgehaald en deze vervangt door ‘het verhaal achter het shirt’. Daarmee heeft het partnership een wereldprimeur met de langste shirtopdruk ooit.
In dertien tekstregels wordt het verhaal achter de samenwerking tussen de Nederlandse topbedrijven Philips, ASML, VDL Groep, Jumbo Supermarkten, High Tech Campus Eindhoven en PSV verteld. 

Spelers en oud-spelers over de hele wereld hebben zich aan het verhaal verbonden door het exclusieve shirt te tekenen. Deze shirts worden aan supporters van PSV ter beschikking gesteld door middel van een win-actie op www.onsverhaalachterhetshirt.nl.

Laat je reactie achter