PSV snakt naar winst tegen LASK Linz

PSV speelt vanavond de uitwedstrijd in de Europa League tegen LASK Linz. De ploeg van Mark van Bommel hoopt tegen LASK de teleurstellende reeks te doorbreken.
PSV is bij winst verzekerd van overwintering in de Europa League. De ploeg van Van Bommel zal er dus extra op gebrand zijn om te winnen in Oostenrijk.

Van Bommel geeft aan trots te zijn op hoe de ploeg met de mindere fase omgaat. 'PSV is een topclub, die alles hoort te winnen. Dat voel ik ook, dat voelt iedereen binnen de club. En dan de manier waarop wij met deze fase omgaan. De club, het bestuur, spelers, staf en supporters. Het is mooi om te zien dat we allemaal samen blijven', aldus Van Bommel.

Daniel Schwaab denkt dat de wedstrijd een kantelpunt kan zijn in het seizoen van PSV. Door te winnen zal er weer zelfvertrouwen worden getankt en kan PSV voor het eerst in jaren weer overwinteren in de Europa League.

'Deze wedstrijd kan een omslagpunt zijn. Een van onze doelstellingen is Europese overwintering en daarin kunnen we een grote stap zetten', aldus de Duitse verdediger.

Gewijzigde ploeg
PSV is naar Oostenrijk afgereisd met een gewijzigde ploeg. Zo ontbreken Donyell Malen, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn vanwege een blessure. Jongeling Amar Catic is meegegaan als extra aanvaller. Ibrahim Afellay is er voor het eerst bij in een Europese uitwedstrijd. De wedstrijd begint om 18.55 uur
advertentie Banner adverteren bij Studio040

Lees ook deze artikelen