Tot krijgt een plekje op de rechtermouw van het PSV-shirt PSV Media

PSV sluit deal met Toto

Toto is de komende drie seizoenen als sponsor verbonden aan PSV, dat heeft de club bekend gemaakt.

Toto is de enige legale  aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Met het sponsorschap zou een bedrag van vijf tot zes miljoen gemoeid zijn.

Met de ondertekening van het contract bemachtigt Toto een plek op de rechtermouw van het PSV-shirt. Daar zal het bedrijf bij vriendschappelijke wedstrijden en bekerwedstrijden te zien zijn. Daarnaast zal Toto zichtbaar zijn op de led-borden in het Philips Stadion en op de sponsorborden die als achtergrond dienen bij interviews na de wedstrijden.

Meerwaarde
“Wij zijn verheugd om Toto als grote partner bij PSV te verwelkomen”, zegt Commercieel Directeur van PSV Frans Janssen. “We hebben in Toto de partner gevonden die het beste bij PSV past. De afspraken hebben geresulteerd in een partnership dat in alle opzichten meerwaarde heeft en echt bij ons past.”

Geen onderdeel Brainport
Toto sluit op zelfstandige basis de sponsordeal met PSV en is dus geen onderdeel van het Brainport-sponsorschap. Wel hebben de Brainport-sponsors hun steun uitgesproken voor de deal.

Arno de Jong (Toto) en Toon Gerbrands (PSV) PSV Media

Laat je reactie achter