advertentie Banner Siteli

PSV media

PSV oog in oog met koploper Ajax

PSV moet zondag de rug zien te rechten in het duel tegen de Amsterdammers.

De Eindhovenaren hebben een slechte periode achter de rug waarin sportief gezien niets werd neergezet. Het waren vooral interne ruzies die in de media domineerden. Dat wil de club achter zich laten.

PSV treedt in een uitverkochte Johan Cruyff Arena hoogstwaarschijnlijk aan met nieuwste aanwinst Ricardo Rodriguez. De linksback is gehuurd van AC Milan om de verdediging van PSV te versterken. In de eerste wedstrijden na de winterstop was PSV niet in staat om de nul te houden. Er werd vier keer verloren en twee keer gelijkgespeeld.

Afgelopen seizoen streden PSV en Ajax nog echt om de titel. Dit keer gaat PSV als nummer vijf van de eredivisie op bezoek bij de Amsterdammers. Van een echte titelstrijd is echter geen sprake.

De Eindhovenaren moeten het doen zonder Steven Bergwijn. Hij maakte deze week de overstap naar Tottenham Hotspur. En ook aanvoerder Ibrahim Afellay is niet van de partij. Hij liep afgelopen zondag in de wedstrijd tegen FC Twente tegen zijn tweede gele kaart aan en moest met rood vertrekken.
Scheidsrechter Björn Kuipers heeft de leiding over de wedstrijd. Die begint om kwart voor vijf en is live te volgen via  Studio040 Radio.

Laat je reactie achter