advertentie Banner Siteli

PSV Media

PSV onthult nieuw uitshirt met videoclip van rapper Fresku

Het nieuwe uitshirt van PSV is vrijdagochtend bekendgemaakt. Het shirt is geïntroduceerd met een speciale clip van de Eindhovense rapper Fresku.

Op de fanstore van PSV konden fans het nummer van Fresku streamen om daarmee het uitshirt te onthullen. Dit tenue zal, net als het rood-witte thuisshirt, aankomend seizoen gedragen worden door alle elftallen van de club. De nieuwe PUMA Away Kit is een ode aan PSV en Eindhoven door de lens van muziek.

“We hebben voor deze Away Kit voor een unieke campagne gekozen als ’s werelds eerste shirt onthulling door middel van streams. De geluidsgolven op het shirt refereren naar het muzikale erfgoed van Eindhoven, zoals de uitvinding van de CD, en vraagt daarom om een muzikale introductie. We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking met PUMA en Fresku", aldus Frans Janssen, Commercieel Directeur PSV.

Thuisshirt
PSV presenteerde eerder deze maand al het thuisshirt, waarop voor het tweede seizoen op rij Metropoolregio Brainport Eindhoven als shirtsponsor te  zien is

Laat je reactie achter