PSV Media

PSV coronavrij: met fitte selectie naar Twente

PSV kan beschikken over een vrijwel volledig fitte selectie in aanloop naar de wedstrijd komende zondag tegen FC Twente.

Waar het coronavirus in de weken voor de interlandpauze flink huishield in de selectie van de Eindhovenaren, meldt Roger Schmidt op vrijdag dat de spelersgroep gevrijwaard is van het virus. Dat melden verschillende media. 

Volgens Schmidt staat er alleen achter de naam van Ibrahim Sangaré een klein vraagtegen. De middenvelder moet terugreizen vanuit Magagaskar en sluit zodoende pas later aan. Verder zijn alleen de langdurig geblesseerden Guttiérrez, Romero, Van Ginkel en Obispo niet van de partij.

Schmidt laat ook weten blij te zijn met de aanstaande contractverlenging van Jordan Teze. “Teze heeft met succes de sprong naar het eerste elftal gemaakt een heeft niet voor niets veel gespeeld dit seizoen. Dat hij bij PSV blijft is een goede zaak, zowel voor Teze als voor PSV”, laat de trainer weten.

Minuut stilte
Zondag begint de wedstrijd tegen FC Twente om 16.45 uur. Voor aanvang van de wedstrijd wordt een minuut stilte gehouden wegens het overlijden van Harry van Raaij.

Laat je reactie achter